Online Bazaars

Online Bazaars is het adres als je op bent naar een intern RAM-geheugen, disks of andere componenten voor je server? Wij hebben diverse gereviseerde en nieuwe RAM-geheugens, disks en andere componenten die je server sneller maken. De gebruikte geheugens testen we uitvoerig voordat deze in de verkoop gaan. Zo weet je zeker dat het geheugen optimaal functioneert en de prestaties van je server verbetert.

Kies uit een breed aanbod met RAM-geheugen

De RAM-geheugens die je bij ons kunt kopen, behoren tot ons aanbod aan componenten voor de server. Een DDR4-geheugen is geschikt voor servers die na het jaar 2014 zijn gebouwd. Dankzij dit geheugen maak je je server sneller. Je vindt bij ons onder meer een RAM-geheugen DDR4, RAM-geheugen DDR3 of DDR2 van verschillende merken, in diverse prijsklassen en met verschillende kloksnelheden en capaciteitsniveaus. We adviseren je om een RAM-geheugen te kiezen dat bij je server past. DDR3 is geschikt voor servers met een bouwjaar na 2007 en DDR2 voor servers met een bouwjaar na 2003. Is je server gebouwd in 2014 of daarna? Dan past een RAM-geheugen DDR4 bij het moederbord van je server. Twijfel je over welk geheugen geschikt is voor jouw server? Dan adviseren wij je hier uiteraard graag over.

SAS / SATA /SSD of Fiber channel

HGST is een hoogstaand merk wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare harde schijf. Bij Online Bazaars vind je harde schijven met verschillende opslagcapaciteitsniveaus van dit merk en andere merken, in zowel nieuwe als gebruikte conditie. Alle gereviseerde harde schijven zijn door ons professioneel getest en dus 100% betrouwbaar. Een schijf met één of meer bad sector(s) keuren wij af. Je kunt dus met een gerust hart een gebruikte harddisk bij ons bestellen!

Ga voor HGST, Seagate of onze andere merken als harde schijf

Een harde schijf, bijvoorbeeld van het merk HGST, slaat al je digitale inhoud op. Omdat het van belang is dat je digitale bestanden goed bewaard blijven middels back-ups, dient je server een betrouwbare harde schijf te bevatten. Diverse back-updiensten bestempelen een harde schijf van HGST als zeer betrouwbaar. In ons aanbod aan componenten vind je zowel nieuwe als gebruikte harde schijven met verschillende opslagcapaciteitsniveaus van dit hoogstaande merk. Daarnaast verkopen wij harde schijven van Seagate, HP en Western Digital. Wij adviseren je waar nodig over onze collectie aan harddisks en denken graag met je mee over de harddisk die het best bij jouw toepassing past.

Bestel het geschikte geheugen, disk of andere componenten voor je server bij ons.

Voor RAM-geheugens, disk en andere componenten van hoogwaardige kwaliteit ben je bij Online Bazaars op de juiste plek. Wij verzenden onze producten gratis in Nederland. Voor vragen of opmerkingen over onze producten neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar sales@online-bazaars.com of vul het onderstaande formulier in. Wij staan graag voor je klaar.

Wij reageren op uw vraag meestal binnen 1 werkdag.

E-mail: sales@online-bazaars.com
Mobile: +31 653124539